Навігація

Календар ФТЛ

Програвач


PopUp MP3 Player (New Window)
Hosting CityHost

Вшанування свята Різдва Пресвятої Богородиці

21 вересня 2018 року ліцеїсти 2-го курсу Фізико-технічного ліцею вшанували День Різдва Пресвятої Богородиці.

У трохи прохолодний, але сонячний ранок під спів пташок ми зібрались біля статуї Богородиці, що біля Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, всі дружньо і щиро помолились, попросивши у Бога підтримки та допомоги на весь навчальний рік, а також заспівали гімн України і показали нашу патріотичність, яку виховує у нас Фізико-технічний ліцей. Залишили квіти для прикраси статуї та для возвеличення Божої Матері.матінка

Нас всіх ще з дитинства вчили молитись і говорили “Бог допоможе”,   та чомусь більшість з нас звертаються до Господа тільки по потребі чи взагалі стають невіруючими. Звичайно, це вибір кожного і кожен має право, але чомусь я вважаю, що більшість з цих людей десь далеко в душі все ж вірять у це диво. Як кажуть не вірять у Бога до першої тряски літака і це дійсно правда, бо завжди в проблемі чи чомусь хорошому згадується ім’я Господа. І дякуючи йому людей, які переконують себе в негативну сторону зовсім безглуздими фактами не багато.

Я вважаю, що такі вшанування потрібно робити, бо такі дійства виховують нас як християн і патріотів.

                                                                              Прес-служба ліцею:

                                                                                 Арсенич Іванна, Л-23